dermatio

PRAKTIJK VOOR HUID- EN OEDEEMTHERAPIE

Home > Over Dermatio

Sinds 2008 in Baarle-nassau

Dermatio  is sinds september 2008 gevestigd in het gezondheidscentrum Baarle. Door de multidisciplinaire setting binnen het centrum kan er nauw worden samengewerkt met verschillende andere zorgverleners waardoor je snel en adequaat geholpen kunt worden.

Binnen de praktijk wordt u op persoonlijke, zorgvuldige en professionele wijze geadviseerd in de behandeling van een huidaandoening en de verzorging van de aangedane huid. In overleg met u en uw arts zal naar een passende behandeling worden gezocht.

U kan terecht voor veel huidproblematiek denk aan littekens, wonden, oedemen, maar denk ook aan een droge of bestraalde huid. In alle gevallen streeft Dermatio naar een zo kort mogelijke behandeling met het beste resultaat. Natuurlijk is er voldoende ruimte voor overleg.

LOCATIE & CONTACT

Adres en Route
Rector van den Broekstraat 1-33
5111 VT Baarle-Nassau

Route: Google Maps

 

Contact
06-48017578
info@dermatio.nl

Annemieke Birnie

subtitle

Ik ben Annemieke Birnie, eigenaar van de praktijk binnen het gezondheidscentrum Baarle. Ik ben een vrolijke, passievolle, actieve vrouw die vol in het leven staat en moeder van 2 geweldige kinderen. Ik ben graag buiten in de natuur. Hou zeker ook van gezelligheid en warmte, heb dan ook graag vrienden om me heen.

Behandelen vanuit passie

Als behandelaar zie ik veel mensen na een medische oncologische ingreep. Hierbij ondersteun en begeleid ik je graag naast de reguliere behandeling om weer energie op te doen en kwaliteit van leven te verbeteren. Kanker kan namelijk je leven over nemen. Het is ingrijpend voor jezelf en voor je omgeving. Dit kan leiden tot angst, onzekerheid en verdriet. Goed om samen te kijken hoe je de balans terug kan vinden en weer in je kracht kan komen.

Het is mijn passie om mensen met een fysieke aandoening en daarbij behorende mentale klachten te ondersteunen. Samen met elkaar te kijken wat je nodig hebt. Mensen helpen om weer terug grip op hun leven te laten krijgen na een medische behandeling geeft me veel voldoening. Mijn kracht is om vanuit mijn kennis en intuïtie te kijken en te voelen wat een individuele cliënt nodig heeft weer in balans te komen. Om zo samen tot een goed resultaat van de behandeling te komen. En om het natuurlijke genezingspotentieel dat van nature in ons lichaam aanwezig is, te laten stromen.

Huid- en oedeemtherapie

Huid- en oedeemtherapie

Chinese geneeswijze

Chinese geneeswijze

Acupunctuur

Acupunctuur

Cupping

Cupping