samenwerking

COSMETISCH

Home > Cosmetisch: aandoening en behandeling

cosmetisch

Voor de medisch cosmetische behandeling werken we samen met HuidWens.

Schoonheidsidealen hebben altijd bestaan. En ze veranderen door de eeuwen, jaren en zelfs maanden heen. We willen ons omgeven met waarde, schoonheid en kwaliteit. Het uiterlijk is een verpakking waar we als mens ons in begeven. Tot de jaren zeventig konden mensen met huidproblemen alleen terecht bij een plastisch chirurg of dermatoloog. Door deze kennis te combineren, is het beroep huidtherapie ontstaan. Er zijn steeds meer mogelijkheden om storende ongemakken aan huid en uiterlijk op een veilige, effectieve en vooral natuurlijke wijze te verhelpen.
Voor de medisch cosmetische behandeling werken we samen met HuidWens. Bij HuidWens bieden ze verschillende huidbehandelingen aan zowel medisch cosmetisch en alleen cosmetisch.
Op oudere leeftijd, maar ook op jongere leeftijd, kunnen huidproblemen ontstaan in het gelaat of elders op het lichaam. Daarbij kan gedacht worden aan:
– Huidveroudering
– Fijne lijntjes
– Rimpels
– Vergrote poriën
– Pigmentvlekken na huidbeschadigingen, blootstelling aan de zon of medicatie
– Ouderdomsvlekken
– Couperose en rosacea
– Steelwratjes en ouderdomswratten
– Storende haargroei/overbeharing
– Acne(littekens)

Bij HuidWens zijn twee huidtherapeuten werkzaam: Lisanne en Eline. Lisanne is na het afronden van de opleiding Huidtherapie aan De Haagse Hogeschool direct begonnen met werken als huidtherapeut in meerdere praktijken en gestart met haar eigen onderneming. Sinds 2020 is Eline werkzaam als huidtherapeut bij HuidWens, na de opleiding tot huidtherapeut te hebben gevolgd aan De Haagse Hogeschool.
Onze visie en missie is om iedere patiënt als individu te bekijken, ook als twee verschillende personen met eenzelfde problematiek de praktijk bezoeken. Met een gedreven instelling proberen zij
samen met u te werken aan het gewenste resultaat door passend advies te geven. Daarbij het doel dat iedereen met een opgeheven hoofd en zonder schaamtegevoel de wereld durft in te stappen.

 

 

 

 

VRAGEN?

neem gerust contact op

Iedere aandoening is anders, we kunnen ons dus voorstellen dat u vragen heeft. Neem dan contact op, we helpen u graag verder.

Stuur een email

cosmetisch

waar

Voor de medisch cosmetische behandeling werken we samen met Huidwens. Bij HuidWens bieden ze verschillende huid behandelingen aan zowel medisch cosmetisch en alleen cosmetisch. Hierbij kan je denken aan acne behandelingen, microneedling (Dermapen), peelings, definitief laser ontharing, anti- age behandelingen en nog veel meer.

 

 

 

Dermatio, praktijk voor huid- en oedeemtherapie adviseert u op persoonlijke, zorgvuldige en professionele wijze in de behandeling van een huidaandoening en de verzorging van de aangedane huid.